onsdag 16 januari 2013

Så blev det vinter igen

Snön hade gjort ditt jobb bra. Hela marken var täckt och rätt mycket oxå ska sägas. Innan hämtning på skolan och förskolan var det att inhandla 2 nya pulkor.


Påklädda gav vi oss ut i snön och riktigt roligt hade vi. T.o.m jag var varmt klädd utan på fötterna. Har aldrig inskaffat varma (lek) stövlar så det blev raggisar med gummistövlar. Det funkade i de 2 timmar vi var ute.


Finns inte jätte branta backar vid oss (el i Skåne kanske) men precis utanför oss går att åka lite den bara ett stenkast från oss finns ännu en backe. Dör kan man välja vilken färg man ska ha ;)
Finns lite mer för barn och sen en lite mer åt det "svarta" hållet.
Jag och Levi åkte någonstans där emellan. Men när det var tävling mellan mig & snäckan,då var det absolut den "svarta" backen som gällde. Det var riktigt mysigt. Sen kom 2 av våra fina grannar med deras barn en stund.


Himlen skiftade i många fina färger denna helt lagom kalla måndag. Idag, tis sträcker jag inte ens ut näsan i onödan. Så kallt det är!!


Väl tillbaka inne var det dags för mellis. För att göra det lite extra kul för prinsarna att äta tryckte vi pepparkaksgubbar sv brödet.


Sen var det pussel i massor. Det är Noels absolut största hobby för tillfället. Och sjukt duktig är han oxå!

Må så gott,vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar