måndag 9 mars 2009

då var jag igång...

jaha, då var man här då.
kan nog inte riktigt än kalla mig för en van bloggare. visserligen läser jag bloggar varje dag och har faktiskt skrivit lite.(du kan läsa dem på mina vänners bloggar.)
med detta steg har jag kommit en liten lite lite bit på vägen av en tanke jag haft sedan flera år tillbaka,som jag nog inte ska förverkliga men tanken var ändå lite kul.
jag ville göra en liten film av mitt liv eller rättare sagt en levande dagbok. (nu har ordet reality TV kommit, det fanns inte då :) )
vad vill jag då med denna blogg?
jag älskar att skriva! har skrivit massor av dagböcker men har nu blivit mer vuxen och bytt namn till tankebok :)
jag kommer dela med mig av livet.
tankar, funderingar, saker som jag älskar , blir glad av och saker som skrämmer mig eller som bara gör mig lite fundersam.
en bra sak är att när man skriver i tankeboken så behöver man inte tänka på STOR bokstav,att kommat ska vara på rätt plats och inte heller på att allt ska vara retstavatt alltid. (så räknar inte med det).
så, nu vet du lite varför jag vill blogga lite. :)
ha en skön kväll!!

4 kommentarer:

 1. WOW, äntligen - Elin bloggar! Det är underbart att få följa dina tankar och läsa dina texter! TACK, för att jag får följa med på resan! KRAM! Sofie

  SvaraRadera
 2. Såklart att Sofie har hunnit kommentera innan mig! Du är grym, Sofie!

  Härligt att du är igång och bloggar, Elin! Ska bli underbart att få följa dina tankar och funderingar!

  Kram, Heidi

  SvaraRadera
 3. Finally snäckan! Har en känsla att jag kanske får försmaka på dina bloggar ibland under luncherna på Espresso House över en latte o en halv chokladboll(beroende på vilken EH vi går till!)?
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. gött elin! äntligen! har tänkt lite då och då på din film och undrat när den skulle lanseras. vem vet, detta kanske blir manus till en kommande biosuccé. martina haag lyckades ju. think big!

  tack för smset, det kan finnas risk för att folk (det var ett masssms antar jag) inte hittar hit för att det inte är så kreativa att de försöker testa adressen utan den punkt du föreslår mellan elin och almlof och alltså inte kommer fram.. tips.

  ha en underbar dag!!! big hug

  SvaraRadera